Banenmarkt

Donderdag 28 september 2017

Donderdag 19 oktober van 12.00 tot 17.00 uur organiseert het WSP een grote banenmarkt voor de hele regio in P3 Purmerend. Profileer je als werkgever en presenteer je vacatures op een originele manier.

    

Lees verder

 

LKV vervangt premiekorting

Donderdag 28 september 2017

Per 1 januari 2018 worden de premiekortingen voor oudere en arbeidsgehandicapte werknemers vervangen door het loonkostenvoordeel (LKV). Werkgevers kunnen LKV’s aanvragen voor een oudere werknemer of een werknemer met een arbeidsbeperking, zoals ziekte of een handicap. Premiekorting voor jongeren komt geheel te vervallen. Zo bleek afgelopen week uit de Rijksbegroting van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lees verder

 

Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland officieel van start

Woensdag 27 september 2017

Eén regionaal loket voor werving en selectie van  personeel

 

Eén centraal loket voor de regio, één website en één telefoonnummer, waar ondernemers terecht kunnen voor kosteloze werving en selectie van personeel en hun arbeidsvragen. Dat is de kern van het nieuwe Werkgevers Servicepunt Zaanstreek- Waterland (WSP ZW). De roep om één regionaal loket was groot. Acht gemeenten in de regio en het UWV Zaanstreek- Waterland hebben daarom de handen ineen geslagen en zijn half juni jl. officieel van start gegaan met het WSP Zaanstreek-Waterland. Met de toenemende druk op de arbeidsmarkt is het extra belangrijkdat het WSP werkgevers kan bijstaan bij goede werving en selectie van personeel en advisering over ondersteuning en subsidiemogelijkheden. De eerste reacties van werkgevers zijn positief. De betrokken wethouders en het UWV roepen werkgevers op hun werving en selectie van personeel via het WSP Zaanstreek-Waterland te laten doen.

Lees verder