Donderdag 29 maart 2018

Onder de vlag van het Werkgevers Servicepunt Zaanstreek-Waterland stellen wij zo nu en dan graag kandidaten aan u voor! Op deze manier leert u hen beter kennen. En wij vinden dat kandidaten die uitblinken in inzet, motivatie, enthousiasme en flexibiliteit een podium verdienen.

 

Deze maand stellen we graag aan u voor: Richard Groothuizen.


Richard is een enthousiaste, communicatief vaardige man die graag aan de slag gaat als archief- of facilitair medewerker. Richard heeft de grafische school gedaan en o.a. 25 jaar gewerkt als archiefmedewerker bij de AVRO.

Hier heeft hij het analoge archief omgezet naar een digitaal archief. Ook heeft hij daar documentaires gemonteerd.

 

De afgelopen maanden heeft Richard als facilitair medewerker/conciërge gewerkt op een basisschool. Hij heeft orde op zaken gesteld door o.a. het archief her in te delen en structuur aan te brengen in alle facilitaire zaken.

Richard zoekt een baan als archief-/DIV-medewerker of facilitair medewerker en is zowel parttime als fulltime beschikbaar.

 

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en ervaren medewerker die secuur werkt en flexibel is, dan maakt hij graag kennis met u! Neem gerust contact op. U kunt ons bereiken op  0299 - 480 466.

 

Terug naar het overzicht