Heb je een bijstandsuitkering? Maar wil je heel graag weer aan het werk? Presenteer jezelf dan op deze website met je cv

Sneller werk vinden

Op deze website vind je profielen en vacatures van verschillende Purmerendse werkgevers. Deze kun je doorzoeken en aangeven dat je geinteresseerd bent. Daarnaast kun je een eigen profiel aanmaken en je cv uploaden. Werkgevers die geregistreerd zijn, kunnen dan je cv raadplegen. 

Hulp bij je sollicitatie

Tijdens je zoektocht naar een baan sta je er niet alleen voor. De adviseurs van Bureau Werk begeleiden je naar werk. Op deze website vind je bijvoorbeeld verschillende vacatures, die actief bemiddeld worden door Bureau Werk. Je herkent deze vacatures aan een icoon met de letters BW. Als je op zo'n vacature solliciteert, komt je sollicitatie niet rechtstreeks bij de werkgever, maar bij een adviseur van Bureau Werk. Hij of zij neemt dan eerst contact met je op om je sollicitatie door te spreken. Ook bekijken de adviseurs of er extra ondersteuning nodig is zoals bijscholing of coaching. Kortom, een beetje extra hulp, zodat je jouw kansen op een baan kunt vergroten. 

Registreren

Wil je jouw cv plaatsen? Dan moet je jezelf eerst eenmalig registreren.